Önskelista 2012

Multihängare IKEA 59:- ♦ Vita pärlörhängen i äkta silver, 2 olika strl ♦ High waist shapingtrosa LINDEX 199:-  ♦ Essie nagellack, Åhléns 129:- ♦ Hängande förvaring IKEA 39:- ♦ Andersson LEDTV 32'' SIBA 3 490:- ♦ Bok, Cupcakes av Hancock Bjerknes Ingrid  

Light purple

 
Det började med att jag stod i hissen upp till tanläkaren prick halv två, lite lätt småstressad sådär.. "Tyvärr så hittar jag ingen Ida Svensson här" fick jag som svar när jag anmälde mig i receptionen. SUCK. Det var bara att snabbt som ögat ta hissen ner igen och springa som en idiot bort till tandregleringen istället. Typiskt liksom..

Jag hoppade julklappstittandet efter arbetsförmedlingen. Kände att jag hellre ville hem och mysa ner mig i soffan. Bestämde istället frukostdejt med Johannes imorgon på Waynes. Tar tag i julklapparna då istället. 

Livet som arbetslös

 
Livet som arbetslös är inget vidare alltså. Men jag sysselsätter mig med att tillverka julkort för tillfället men även födelsedagskort. Jag la ju av med bloggandet för ett tag sedan men det är rätt bra tidsfördriv så ska väl försöka trappa upp lite försiktigt igen.

Inom en timme åker jag ner till stan för att besöka tandläkaren samt arbetsförmedlingen. Trivs inte på något av ställena. Hoppas så innerligt på ett jobb inom snar framtid. Tänkte även kanske kolla lite efter julklappar när jag ändå är i stan. Älskar att klura ut julklappar, så kul!

RSS 2.0