Under 500 lappen

Denna söta tunika och dessa urläckra smycken fick jag med mig hem igår. Allting är ifrån Gina, praktiskt och bra. Till detta ska jag troligen mixa med ett par svarta nylånisar, fransk manikyerade naglar och ett lockigt hår. Great, outfiten för kräftskivan är klar!

Smarrig höstgratäng

Fläskfilé eller kyckling, 3 dl grädde, 2 dl creme fraiche, 2,5 msk soya, 1 vitlöksklyfta, 2 dl riven ost
 
Bryn köttet, skiva sedan upp och lägg i en ugnsform. Blanda alla ingridienser och häll över köttet. Toppa med valfri ingridiens, jag valde champinjoner, skogschampinjoner och kantareller.
 
Ugn 200° i 40 min
 

Den svarta klänningen

Hösten är här och de mörka eleganta färgerna och kläderna är här. Jag är i veckan på jakt efter en söt, stilfull och svart klänning/tunika. Mitt mål är att mixa med ett par vinröda nylånstrumbyxor på Lördag då det vankas kräftskiva.

Vackra höst

T o g   d e n n a    v a c k r a    b i l d   h ä r o m d a g e n,   s n y g g t   e l l e r   h u r? 

De senaste dagarna har jag hållit hus uppe på arbetsförmedlingen på jobbklubb. Det var jätteintressant och faktiskt rätt kul. Fick lära mig att skriva CV, personligt brev och säljbrev så nu är jag PROFFS! Till alla er som ser ner på AF, be om att få gå på jobbklubb. Fick umgås lite med min gamla klasskompis Terese också vilket var kul. Bortsett från AF har jag även kommit i gång ordentligt med simningen också, sjukt skönt! 

1 år med Johannes ♥

Ett helt år har jag spenderat nu med världens bästa person. Johannes är min andra halva, på riktigt. Han är min käraste och han är min bästa vän som alltid kan få mig att skratta. Skratt, tårar, känslor, kärlek, upplevelser och erfarenhet har detta året fyllts av och det kan bara bli mer nu. Vi är oslagbara. Min kärlek för Johannes är enorm. 
 
Vaknade upp bredvid Johannes i hans säng i morses där vi bara låg kvar och myste i säkert en timme. Sedan blev det lite presentöppning och ännu mer pussar. Vi fortsatte dagen med att laga lunch, supergod nachos blev det! Tråkigt nog fick jag ta bussen hem vid ett eftersom Johannes skulle jobba. MEN nu sitter jag och väntar på att han ska komma hit och fortsätta mysa. Sov gott allihopa. ♥ 
 

Dagens träning

Cyklade ner till simhallen tidigare idag, sjuk motvind och kallt men jag kom tillslut fram. Var helt mör i kroppen efter simpasset, men det var skönt. Nu har jag fått i mig lite lunch och ska aldeles strax hoppa in i duschen. Dags att fräscha upp sig inför kvällens äventyr. 

Imorgon väntas utgång

Var ett bra tag sen jag gick ut med mina vänner nu så det är precis vad jag ska göra imorgon. Förfest, inflyttningsfest, crazy friday och klubbpremiär står på schemat. Med andra ord är det mycket som händer imornkväll. Antar att vi ses där. Sleep tight.

Pink grapefruit

Jag älskar rosa och jag älskar att lukta fräscht och jag älskar att se resultat. Neutrogena's nya kollektion av deras super hit "visibly clear" är verkligen en favorit. Den luktar otroligt gott och den ger resultat. Eftersom jag går och luktar "Pink grapefruit" i ansiktet tänkte jag att varför inte lukta lika gott på kroppen? Den här body lotion är från The Body Shop och för 145:- är den din. 

Nu gör vi ett nytt försök...

Nu gör vi ett nytt försök, tar bilen och Nelly och åker ner till stan för att slutföra inskrivningen på AF. Fint väder ute så blev en söt sommarblus men hört att det ska vara kallt så får väl bli jacka och halsduk på det. Ciao!

AF hade inte tid för mig idag...

AF hade inte tid för mig idag så får börja med den första delen i inskrivningen här hemma ikväll med hjälp av mamma för jag förstår ingenting. Jag är så vilsen i allt som har med jobb, a-kassa, AF, räkningar osv. att göra. Allt detta får mig att sakna skolan. MEN, något som var positivt med mitt lilla besök inne i stan var ju att jag fick med mig lite snyggt smink hem. Även simningen gick mycket bra och vi blev helt möra efteråt, precis som det ska va. Nu får vi se vad kvällen har att erbjuda... 

Lite nytt till sminkväskan

 

Nu tar jag mitt paraply...

Nu tar jag mitt paraply i handen och kliver utanför tröskeln, ut i regnet. Ska ta bussen ner till stan för ett besök på AF och sedan blir det ett simpass med Johannes. Köpte mig ett terminskort senast och gissa om det ska utnyttjas.. ciao!

Ombre

Som ni alla vet har Dip Dyed varit en stor hit under våren/sommaren men nu till hösten är det OMBRE som gäller. Ombre betyder "skugga" på franska men kan också kallas för "utväxttrenden". Man skuggar ihop sin utväxt med längderna helt enkelt. Jag är grymt sugen på att göra ombre, vad tycker ni? Är ni sugna? Har ni ombre? Är det svårt? 

Dagens outfit

v ä s t e n  ä r  e n  f.d  g i n a  t r i c o t  s k j o r t a 
 
Har legat och slöat i soffan nästan hela dagen så därför slängde jag på mig lite smink och kläder nu lagom till seneftermiddagen. Det är tänkt att jag ska åka ner till stan en sväng och hälsa på farmor och farfar tillsammans med lilla Nelly såklart. Senare ikväll blir det EMkval och ännu mer soffhäng. 

Mellanmål

En enkel liten mellis bestående av en kopp te och en rostad macka toppad med baconost & gurka. Som ni ser i bakgrunden har jag sälskap av min syster Ellen. Även Real Houswifes of New York är på i bakgrunden, underhållande minst sagt. 

The battle of the mohawk

Okej, Pink är ju nästan lite känd för sin frisyr numera men Miley Cyrus..? Kan tänka mig att förändringen var stor då de mörka, långa, tjocka lockarna kapades av MEN nog var hon näst intill lika snygg i det lilla blonda. STOR tumme upp för det vågade beslutet, Miley. But who does it best? Pink? Miley?

Snabb frukost

En lågkallori chokladshake, ett glas vatten och en bra bok får bli min början på denna dag. Att ta sig tid till bokläsning är något jag behöver bli bättre på. Avkopplande och kul på samma gång. Har ni någon favoritbok?

Kvällsläsning

Köpte mig en bok idag, uppföljaren på Sofi Fahrman's roman Elsas Mode. Läste ut första boken under veckan i Grekland så idag blev nr. 2 min för 75:-. Med detta säger jag sleep tight så hörs vi imorgon igen. ♥

Bildbomb från Grekland


Som sagt är vi precis hemkomna från grekland, vi bodde i en liten stad som hette Platanias på Kreta. Sofia Beach hette lägenhetshotellet och det var jättebra med trevlig personal. Men nu är vi tillbaka i Sverige med ett minne för livet och redo att möta hösten. 

Nya vanor

Sommaren är över och jag är precis hemkommen från en fantastisk vecka i Grekland med min pojkvän och detta resulterar i några extra kilon. Därför har jag beslutat, än en gång, att ta tag i mina vanor. Simning 2-3 ggr i veckan samt sundare mat får bli min grund. Allt utöver är en bonus. Så strax åker jag in mot stan för ett simpass. GO ME!

RSS 2.0