Lax med Ajvartäcke & Blomkålsmos

 
1 port.
 
1 Laxfilé
2 tsk Ajvar Mild
2 tsk Creme Fraiche
1/2 tsk Sambal Oelek
Salt
Svarteppar
 
Blomkål
Grädde
Smör
Vitpeppar
Svartpeppar
 
Sätt ugnen på 200°C och lägg laxen i en ugnsäker form med lite olja i botten. Blanda ihop Ajvar, Creme Fraiche, Sambal Oelek, Salt och Svartpeppar och bred ut över laxen. Låt stå i ugn i ca 20 min.
 
Koka blomkålen och vispa sedan ihop dem med en skvätt grädde och en klick smör. Salta och peppra efter behag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0