LCHF pasta i tomatsås

 
4 port.
 
4 Ägg
125g Färskost
1/2 dl Fiberhusk
1krm Salt
 
1 Gul lök
2 Vitlöksklyftor
2 Burkar krossade tomater
1 dl Grädde
Salt
Peppar
 
Parmesanost
 
Sätt på ugnen på 150°C. Vispa äggen pösigt. Tillsätt Färskost, Fiberhusk och Salt och vispa till en slät smet. Låt stå i ett par minuter och vispa sedan en gång till. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och lägg sedan ett inoljat bakplåtspapper ovanpå, kavla försiktigt till ett tunt lager. Ställ in i mitten av ugnen i 10 min med bakplåtspappret ovanpå.
 
Fräs lök och vitlök i smör i en kastrull. Tillsätt de krossade tomaterna och låt puttra i drygt 10 minuter. Häll sedan i grädden och smaka av med salt och peppar.
 
Ta ut pastan och skär i långa strimlor, precis som bandspagetti och häll ner i tomatsåsen. Servera med en god sallad eller lite kokta grönsaker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0